39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Про Кото?

14.11.2020

І якщо в перші дні - ми з затикання не встигали підняти мордочкі?

Те на третій місяць роботи, сміливо можемо говорити, що наш сервіс рухається в правильному напрямку.

 

Що ж змінилося за останній місяць в КОТО Суші❓

 

1️⃣ Ми впровадили прямий чат з оператором у всіх платформах і соц мережах.

Це важливо, адже тепер натиснувши на кнопку на сайті «Зв'язок з нами» ви можете вести прямий діалог з оператором, оформити замовлення через цей чат і навіть скинути підтвердження про оплату.

2️⃣ Відновивши додаток ми підвищили його надійність, а ще додали нагороди за замовлення, тепер - більше виконаних квестів принесуть ще більше суші за безкоштовно.

3️⃣ Ввели два чудових Боул в наше меню «Американський» (з лососем) і «Кубинський» (з креветками). Вперше використавши в них Соус Кокосовий Том-Ям.

 

Попереду ще багато щоденної кропіткої роботи, кожен день підправляючи різні нерівності в сервісі, ми прагнемо стати ще краще для кожного для кого «КОТО» = Смачні суші?

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.