39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі

09.04.2024

Ми запустили стільки нових позицій, що нам треба поділитись новими ролами та суші з вами. Тому летʼс гоу по останнім новинками КОТО суші. А потім одразу замовляй на сайті та смакуй.

Почнемо з того, що в меню КОТО тепер є не лише роли з лососем, тунцем, вугрем та креветкою. Ми ввели у меню ролів абсолютно нову рибу! Знайомтесь! Це Марлін! Риба, що водиться в Атлантичному океані. В неї світле мʼясо, яке може мати відтінок від молочного до сірого. На смак марлін чимось нагадує тунця. Але все ж смак інший. 

Нашим клієнтам вже полюбилась ця рибка, вони дуже часто її замовляють. І якщо ви ще не куштували її. То час це виправляти. Маємо безліч варіантів ролів та сетів з марліном.

🔸Рол Веселка Марлін з лососем 

Варіант для тих, хто хоче познайомитись із новою рибкою. Бо тут в тандемі роли з марліном та лососем зверху. А в начинку поклали креветку, філадельфію, сурімі, кампіо та манго. Смачно та ніжно 🙌🏻

🔸Рол Філадельфія зі слабосоленим марліном

Якщо звичайна Філадельфія вже надоїла, то придивіться до улюбленого ролу в новій варіації. Впевнені, вам сподобається.

🔸Рол Філа марлін в кунжуті 

Нічого зайвого, лише марлін, філадельфія та огірок. В такому ролі ви на 100% відчуєте смак риби.

🔸Рол Боб марлін 

Трішки й схожий на Веселку, адже теж є 2 рибки зверху, тільки в цей раз це марлін та тунець. Не менш яскравий смак.

🔸Макі зі слабосоленим марліном 

Ну тут проти класики нікуди…

🔸Рол Сім Сім

Теж для любителів більш легких, лайтових варіантів 

Ну і на честь нових суші, нової рибки, куди ж без нових сетів?

Першим представляємо сет Вечеря на двох.

Тут 2 неймовірно крутих роли (це справді ідеальний варіант для побачення). Улюблений фаворит всіх Кото рол. Такий спокусливий лосось, і смажена креветка. Боже… то щось неймовірне. І до нього ідеально пасує Філадельфія зі слабосоленим марліном. Ніжна та хрустка (завдяки смаженій фісташці). Апетит прокинувся? Тоді йдемо далі 🙌🏻

Оновлений Нефтлікс 🔥

Починається все із макі з хрусткою креветкою, далі ніжна Аляска з тунцем та Сім Сім, і завершує це все Каліфорнія сезам із креветками. Цей сет ідеальний для компанії. Різні смаки та начинки. Ідеально все 🙌🏻

А ще, ми ввели сет Хатіко (ні, чекати годинами його не прийдеться) 

Але яка ж то ніжність…

Тут Лайт рол із лососем та філадельфією, далі Дракон лайт з вугром та філадельфією, і закінчує сет спокуслива Філадельфія з креветкою. Лосось, вугор, креветка — що ще треба для щастя??? 

А далі представляємо вашій увазі ідеальний сет для робочого обіду. Він так і називається Офісний сет. Тут для вас: Лолось і сир з обпаленим лососем, Філа марлін в кунжуті, і Сузумо: хрустка креветка+ніжний лосось. (Досліджено, що після цього сету всі на роботі стають добріші, а задачі виконуються самі собою). 

Ііііі, далі в нас йде Тік-Ток сет 🔥

Чи ідеально їсти цей сет та заліпати у Тік-тоці? Ну а чому б і ні 😅

Починаємо з макі із марліном, додаємо Лайт рол, далі Аляска спайсі із запеченим лососем і Філадельфія з тунцем. 32 шматочки насолоди. Наскільки годин дивитись Тік-ток вистачить? Як дізнаєтесь, скажіть і нам 😁

А ми біжимо розповісти про Харакірі сет 

Швидко та по ділу: Лолось та сир, Веселка марлін з лососем, Макі з авокадо, Макі з лососем та огірком, Лайт рол. Просто, зрозуміло, не менш смачно ☝🏻

А на останок для вас Мерлін Менсон 🔥

Філа зі слабосоленим лососем — є! Макі з лососем та огірком — є! Каліфорнія з тунцем та лососем — в наявності! Як і завжди, багато рибки, багато начинки, багато смаку! 

Ну що, очі розбігаються? Заходь у меню, уважно придивись до новинок, і ти точно знайдеш свого нового фаворита у Всесвіті суші! Замовляй, смакуй та насолоджуйся. А ми пішли працювати над запуском інших феєричних тем, там стільки ще нової смакоти несеться... Немає часу це терпіти (а ви поки замовляйте).

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)