39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Замовити суші та роли Дніпро

21.03.2024

1.Якість 

Звичайно ж, якість завжди буде стояти на першому місці. Адже роли це та страва, у якій свіжість продуктів грає вкрай важливу роль. І тут мова йде не лише за смак, а за ваше здоровʼя! Тому завжди обирайте лише перевірені доставки суші. І так, свіжість та якість риби в наших ролах контролюється максимально. 

В цьому пункті ще хочемо згадати про те, що в наші роли йде лише японський рис! 

В чому його різниця від українського? Бо український рис перетворюється на кашу через велику кількість крохмалю у складі.

Ми вирішили йти більш складним шляхом. Знайшли поставку справжнього японського рису. Він має більш насичений смак, кожна крупинка має чітку форму навіть у ролі. І так, в ньому набагато менше крохмалю. Це робить роли більш корисними, але поміж з тим (через те, що не утворюється клейстер) роли більш схильні до розвалювання (якщо їх втоплювати у соєвий соус).

Проблема ця вирішується дуже легко 🙌🏻 Занурюйте суші у соєвий соус лише зі сторони рибки. Цього вистачить і для насиченого смаку, і суші точно залишаться цілими (до речі, саме так їдять роли в Японії).

2.Команда 

Наша доставка працює за правилом вузької спеціалізації. Переводячи на зрозумілу мову: один кухар може майже півроку робити лише один рол. Чому так? Бо так ми точно впевнені у якості та швидкості. Погодьтесь, людина, що займається всім на світі, не може робити все ідеально. З ролами так само 🙌🏻

*Це, до речі, одна з причин, чому меню нашої доставки достатньо невелике, і має у собі лише: роли, снеки, та гарячі страви.

3.Сервіс та швидкість 

Так, ми справді привозимо ваше замовлення за 39 хв 🔥

Чому така швидкість? Ми максимально автоматизували всі можливі процеси. Після оформлення ваше замовлення відразу приходить до кухні. (Тут згадуємо попередній пункт, адже коли робиш один і той самий процес, швидкість зростає) Ну і ще у гру вступає наш робот. Так-так, в нас на кухні стоїть справжній робот, який гарантує ідеальну нарізку ролів. 

Час, поки ви чекаєте суші проходить максимально швидко. Чому? Бо після оформлення замовлення у вас є змога взяти участь у нашій грі 😱 І якщо ви перемагаєте, то отримаєте безкоштовно боул до наступного замовлення (діє протягом 14 днів після виграшу). А коли до вас виїде курʼєр із  замовленням, то ви отримаєте смс. І будете точно знати, через скільки отримаєте свої суші.

4.Розмір 

Вибачте звичайно, але розмір має значення ☝🏻 У ролах так точно 😅

А точніше навіть не розмір, а співвідношення кількості рису до начинки. І так, ми потурбувались про це. У наших ролах гарантовано 2/3 ролу складає начинка. І ви точно отримаєте достатню кількість риби в улюбленій Філадельфії.

5.Наявність страв для кожного: від дитини до вегана

Розробляючи меню нашої доставки, для нас було максимально важливо, аби кожен мав змогу знайти собі роли до смаку. Першими, про кого ми подумали стали діти. Через те, що дітям не бажано їсти сиру або мариновану рибу, то ідея класичних ролів тут відпала одразу. На допомогу прийшов манго! Тому з'явився солодкий рол для дітлахів Макі з лічі та манго.

Солодкий рол — це круто. Але як щодо веганів?

Тут ми довго розробляли: аби і смак був, і текстура, і все у кращому вигляді... Так одразу вирішено робити макі з авокадо (бо хто не любить авокадо?). А тим, хто хоче більше смаку зроблено 2 афігенські роли: Кімчі тофу та Веган Машрум Тофу (до речі, така тема заходить не тільки веганам).

Все, про що ми  вам розповіли, це лише частина нашої доставки. І відверто кажучи, ми можемо ще довго розповідати, але краще просто один раз спробувати роли від КОТО 😉

Тому чекаємо вашого замовлення ❤️

А ми пішли ставати ще краще!

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)