Лосось: ніжний смак та насичений колір
Лосось — один з найвідоміших і найулюбленіших видів риби для ролів. Просто головна зірка у світі суші. Його ніжність та текстура роблять його ідеальним вибором для ролів. А насичений колір лосося надає ролам ще більше апетитності.
Цей вид риби багатий на корисні жири омега-3, які позитивно впливають на здоров'я серця та мозку. Лосось можна використовувати у сирому вигляді, а також смажити, маринувати, коптити, солити та обпалювати для різних смакових відтінків.
Що пропонує КОТО?
Крім улюбленої всіма Філадельфії (якої в нас є просто безліч смаків), пропонуємо придивитись до ролу Лолось та сир. Це ідеальне поєднання одразу 2-х форм лососю: смаженого та обпаленого. І це поєднання, то просто гастрономічний вибух.
А ще, ніжність чудово грає з невеличкою пікантністю. І якщо це ваш варіант, то придивіться до ролу Сир та лосось спайсі. Він точно не залишить вас байдужим.
Тунець: соковитість та м'ясиста текстура
Тунець — не менш популярна риба для приготування ролів. Він вирізняється м'ясистою текстурою та соковитістю. Ця риба може бути різних відтінків, від яскраво-червоного до світло-рожевого, залежно від сорту. Тунець багатий на білок та вітаміни, що робить його корисним доповненням до ролів. До речі, КОТО єдині у Дніпрі, хто робить роли з маринованим тунцем.
Що пропонує КОТО?
Для найкращого відчуття цієї риби, звичайно ж, ми радимо скуштувати Філадельфію з тунцем. Вона справді ВАУ! А якщо вам хочеться чогось нового — то Світ чилі туна точно ваш варіант. Назва каже сама за себе.
Марлін: дієтична версія лосося
Марлін — це риба з щільною та пружною текстурою, що надає ролам цікавий, соковитий відтінок. Ця риба відома своєю виразністю, що робить її привабливою для поціновувачів ролів. Марлін зазвичай має білий або ніжно-сірий колір м'яса.Ця рибка на 50% менш жирна, ніж лосось. І це лише одна з причин, чому її так люблять.
Що пропонує КОТО?
Філадельфія як завжди класика, тут навіть казати нічого не будемо. (І так, в нас є Філадельфія з марліном). А ще, неймовірний смак даної риби чудово розкривається у ролі Сім-сім. Нічого зайвого: лише рибка, філадельфія, кунжут та соус світ чилі. Але як же ж то смачно.
Креветка: делікатна та соковита
Креветка — це ще один популярний інгредієнт для ролів, що приносить делікатність та вишуканість у роли. Її ніжне м'ясо має приємний смак та легку текстуру, яка чудово поєднується з рисом та іншими інгредієнтами ролів і суші.
Що пропонує КОТО?
Фаворит наших клієнтів — це Селін Діон. В цьому ролі хрустка креветка панко розкривається максимально яскраво. А якщо ви хочете більш традиційний варіант — то вашій увазі рол Кракен: креветка, сурімі, філадельфія, авокадо та огірок. Просто та круто.
Вугор: насичений та ніжний
Вугор — це риба, яка відрізняється неймовірно ніжною текстурою. Він може бути приготований на грилі або копчений для посилення смаку та аромату. Така риба теж багата на білок і вітаміни, що робить її не менш корисним інгредієнтом для ролів. Смак вугра може бути як солодкуватим, так і солоним (залежно від методу приготування), що додає кожному ролу унікальності.
Що пропонує КОТО?
Якщо ви тільки знайомитесь з цією рибою, то рол Натс з вугром це точно ваша тема. Копчений вугор, сурімі, фісташка — ван лав! А якщо хочете версію з гостринкою, то придивіться до ролу Дракон лайт з філадельфією — він не залишить вас байдужим.
У КОТО кожен гурман знайде роли собі до смаку. Більш ніжні, або більш пікантні. Хрусткі, свіжі, легкі або насичені. Обирайте, замовляйте та насолоджуйтесь. А ще, скоро у КОТО будуть неймовірні новинки, вам треба їх побачити, тож слідкуйте за нами.