39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Доставка суші та ії таємниці

10.06.2020

Доставка суші, як втім і будь-яка доставка їжі, один з найбільш складних видів ресторанного бізнесу.

Чому я так сміливо стверджую про доставку їжі, як про складний бізнес?

Справа в тому, що в класичному ресторані ви не зможете почути фразу – вибачте, ваш рол Філадельфія трохи затримається, бо офіціант по дорозі до вас зламався і ми викликали іншого офіціанта, щоб він доставив вам суші.

Звучить абсурдно правда? А доставка суші, стикається з цим мало не щотижня.

Доставка їжі додому відрізняється від ресторану тим, що ми з відстані в кілька кілометрів від вашого будинку, повинні забезпечити якісний сервіс, а це значить:

1 Прийняти

2 Обробити

3 Приготувати

4 Запакувати

5 Доставити

6 Розрахувати

Приблизно за такий же час, за котрий у вас в класичному суші барі офіціант прийме замовлення, а кухар акуратно викладе суші або ролли на тарілку і доставить до вашого столу.

Друга особливість у тому, що в класичному суші барі, завжди є обмеження кількості столиків і якщо людей прийде більше, то суші ресторан їх просто не обслужить. А ось в доставці в один момент може замовити десяток чоловік і жодного з них ми не маємо права підвести, надавши йому неякісний сервіс.

Ми в Котосуші, фільтруємо все потоки клієнтів, щоб не допустити запізнення або падіння якості через таких от стрибків замовлень, плануємо кожен робочий час так, щоб всі клієнти нашого сервісу доставки були задоволені якістю і смаком наших ролів.

А ще ми точно знаємо, що робимо свою роботу досить непогано - тому що приріст наших постійних клієнтів складає більше 20% від місяця до місяця.

Суші з доставкою додому, це зовсім не секрет, це щоденна копітка робота над самим собою кожного з наших співробітників і кожного елемента нашої IT системи, яка оновлюється щомісяця, так щоб піднімати якість обслуговування гостей на новий рівень.

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.