Процес приготування будь-якого Боул та й страви в цілому, починається з грядкі.?
Для того, щоб приготувати смачний боул в будь-якому з стилів, вкрай важливо отримувати якісні продукти.
Цей факт можуть підтвердити всі найвідоміші шеф кухаря.
Які буквально особисто зайняті пошуком смачних продуктів для своїх ресторанів.
Рене Редзепі - часто бродить по лісах у пошуках потрібних рослин для своєї кухні?
Воно Дзіро в свої 95 років! Щоранку о 5 ранку приїжджає на рибний ринок, щоб самому вибрати рибу для суші і роллов?
Джеймі Олівер - має цілу колекцію Селфі з роззявами зустріли його на ринке??
Ми в Котосуші, не тільки вибираємо краще продукти від кращих постачальників, але і якщо не знаходимо потрібних продуктів то створюємо виробництва.
все для того, щоб ви могли замовляти смачні суші і Боул в будь-який сезон.
Ось наприклад:
Тофу для нас виготовляється на приватній фермі в Миколаєві, де чоловік на ім'я Едуард Хо, готує і приносить його під заказ?
А Морква по Корейський для Боул, нам готує Кореянка Лариса Пак, за своїми рецептами, які вона отримала від мами?
Навіть капуста Пак Чой - вирощується на спеціальній фермі і доставляється до нас 2 рази на неделю?
Ми не шукаємо компромісів на кухні, ми намагаємося створювати нові стандарти.
З любов'ю Ваші «КОТО» ❤️?