39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Пост про авокадо для суші

26.12.2020

Історія Авокадо почалася багато сотень років тому, з завоювання і колонізації Південної Америки - Іспанськими «Конкістодорамі». 
Зауважимо, що тоді авокадо мав розмір всього лише 2-4 сантиметри половина з яких була насінини Авокадо.
З розвитком науки, вчені навчилися вирощувати авокадо великих розмірів розділивши їх на Калібри - чим менше цифра, тим більше розмір авокадо. 

Спочатку плід Авокадо - ні був улюбленцем серед споживачів. Однак все змінилося коли за справу взялася відома маркетингова компанія Hill & Knowlton, їм вдалося прищепити таку любов до цього фрукту, що в сучасному світі, неможливо уявити жодного суші ресторану без авокадо, а сувенірні магазини без кулончика або футболки із зображенням зеленого фрукта з коричневої косточкой. Особливой уваги на наших полицях вимагає і отримає авокадо сорти HAAS (це до речі не абревіатура, а прізвище людини його культивував вперше «Рудольф Хаас» . 

Сорт авокадо Haas - відрізняється від звичайного авокадо, темнішою «шкіркою» і більш насиченим вкусом. 
Суші бари усього світу, вважають за краще використовувати саме цей сорт авокадо для приготування суші та ролів, так як він краще поєднується з морепродуктами і рисом.

 

Авокадо для суші

Отже давайте розберемося який авокадо підходить для суші? 

На прилавках магазинів можна побачити цілі «насипу» цього зеленого фрукта, але як визначити, що Авокадо куплений вами, що не буде гірким або перестиглим? 

Хочете зрозуміти, що авокадо дозрів? 

Візьміть його в руку і злегка натисніть подушечкою пальця на фрукт. 
Якщо він злегка м'який на дотик то це вірна ознака його «Готовності» до ваших роллам або суші з авокадо.
Якщо ж після натискання на Авокадо, його шкірка не повернулася в початковий стан. То швидше за все він вже переспів, такий фрукт брати не варто.

 

Чому авокадо в суші чорніє?

Якщо чесно, авокадо темніє не тільки в ролах, а просто при розрізі. Справа в тому, що в цьому фрукті міститься фермент - який при реакції з киснем, починає процес «Окислення». 
Щоб авокадо не темніли так швидко рекомендуємо його змастити лимонним соком.  

Але такий прийом не можна застосовувати при приготовлени суші, так як сік лимона і суші зовсiм не сумiснi.

 

Корисні властивості авокадо!

Авокадо багатий різними мікроелементами, серед них і насичені жири, а так само вітаміни К, Е і С. 
Регулярне вживання в невеликих по 50 грам в день авокадо.
Допоможет вашим судинах бути більш здоровимі. Та збереже від інфаркту. 
А шкіра стане більш свіжою і упругой.

Прі цьому ми не рекомендуємо надмірно налягати на крокодилячу Грушу в період похуденія - тому що Авокадо, фрукт дуже калорійний і зведе всі зусилля по схудненню нанівець.

 

slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)