39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Довгий шлях з Японії

10.07.2020

Під час розробки концепту "КотоСуші", ми визначили для себе ключову цінність - це незмінно високу якість всіх страв. Це рішення спричинило за собою справжній мозковий штурм, ми буквально цілодобово обговорювали, як же зробити так, щоб якість наших суші і боулів, ставало тільки краще з часом. Рішення запропонував наш співробітник, який недавно гостював у батьків в Кореї.

     Наш шеф кухар запропонував нам звернути увагу на роботів Японської фірми "Suzumo" - ці роботи дозволяють готувати рис ідеальної якості незалежно від від будь-яких факторів і нарізати ідеальні шматочки ролів, абсолютно без людського втручання, зі швидкістю 900 ролів на годину.

     Ми розуміли, що ніколи не відмовимося від людської праці в скрутці самих ролів. Тому прийшли до рішення що 55% від всіх операцій на кухні буде виконувати техніка, а 45% найтонших робіт, команда професійних кухарів сушистів.

     Справа залишалася за тим, щоб зрозуміти, як же нам придбати цих роботів в умовах закритих кордонів України і Японії, ми провели масу переговорів з менеджерами компанії "Тайріку" - містером Агата і паном Тадаші.

     Зрештою нам вдалося їх переконати продати нам цих чудових роботів, хоча за правилами компанії "Сузуму Моторс" продаж подібного обладнання в Україну не здійснюється і наша покупка була першою для цієї компанії в нашу країну.

    Доставка зайняла більш ніж 2 місяці, роботи доставлялися на двох літаках, один перевіз нам їх з Токіо в Баку, а з Баку (Азербайджан) літак марки Антонова, доставив нам їх до Києва.

    Не будемо обтяжувати Вас розповідями про нашу митницю і дороги з Києва, але через 73 дні, роботи стояли на нашій першій кухні і наочно демонстрували, наскільки Японія крута IT країна.

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.