А взагалі - Суші це блюдо яке не просто бажано а ПОТРІБНО їсти свіжим, буквально з під ножа кухаря, тому ми до речі і доставляємо їх за 15 хвилин, а не маринуємо їх в машині кур'єра розвозять по 5 замовлень в маршруті.
Але насправді, суші просто втратять смак. і ось чому:
1️⃣ # Рис для # суші містить в собі певну заправку, вона на основі "ефірів", а вони на відміну бочків твоєї товстої подружки випаровуються відразу.
2️⃣ М'ясо риби, містить в собі багато жирів і білка, бла бла бла, це корисно - але в даному випадку, потримавши рол 3-4 години, риба на ньому просто зів'яне, стане тонкої і непоказною. а якщо до того ж вона була раніше замороженої то придбає "запах". свіжий лосось наприклад має дуже тонкий аромат, практично не відчутний. а ось якщо його заморозити матиме стійкий запах і присмак "Риби".
3️⃣ Всі інгредієнти, перемішуються в смаку, ароматі і консистенції і замість яскравих фарб в кожному шматочку, ти отримаєш - начинку обгорнуту рисом.
все просто❤️?