59:00
хвилин
Скачай наш додаток
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Політика конфіденційності

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Ознайомтеся, будь ласка, з Правилами збору, обробки та зберігання персональних даних користувачів (далі - Правила). Правила встановлені службою доставки КотоСуші (https://kotosushi.com.ua/) і визначають порядок користування службою КотоСуші персональних даних користувачів. Ці правила є невід'ємною частиною ПУБЛІЧНОЇ ОФЕРТИ УГОДИ З КОРИСТУВАЧАМИ СЕРВІСІВ КОТОСУШІ.

1. Основні положення. Встановлюючи додаток Kotosushi або реєструючись на сайті https://kotosushi.com.ua/, Користувач погоджується з цими Правилами і надає дозвіл сервісу КотоСуші  на збір, зберігання, використання, обробку та розголошення своїх персональних даних, відповідно до цих Правил та законів України «Про захист персональних даних», «Про захист прав споживачів», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах». Ці Правила дійсні на території України, з моменту реєстрації користувача в сервісі КотоСуші.

2. Збір, обробка та використання персональних даних про користувача. Котосуши може збирати, зберігати і використовувати такі персональні дані: - ім'я (прізвище, ім'я, по батькові); - адреса електронної пошти (e-mail); - номер мобільного телефону; - дата народження; - місце проживання; - історія використання користувачем сервісу Котосуші; - пароль Користувача. Користувач погоджується з тим, що сервіс Котосуші може використовувати персональні дані користувача для: - надання послуг і клієнтської підтримки за запитом користувача; - поліпшення власних послуг, змісту сайту та реклами; - повідомлення користувача про послуги, новини і рекламні пропозиції севісу КотоСуші і партнерів сервісу КотоСуші за допомогою SMS, електронних повідомлень, пошти і т.д.

3. Розголошення персональних даних. Сервіс КотоСуші має право надавати третім особам персональні дані користувача в наступних випадках:

- сервіс КотоСуші отримав відповідну згоду користувача;

- сервіс КотоСуші надає персональні дані своїм партнерам, дочірнім компаніям, агентствам і субпідрядникам, іншим третім особам з метою, для якої ця інформація була зібрана. Сервіс КотоСуші висловить прохання про надання згоди на використання персональних даних, відповідно до внутрішніх інструкцій КотоСуші і цих Правил.

- КотоСуші надає персональні дані правоохоронним та іншим державним органам у відповідь на їх офіційні запити, які стосується кримінального провадження або передбачуваної протиправної діяльності. В такому випадку сервіс КотоСуші розголосить інформацію, що має значення для розслідування, а саме: ім'я, місце проживання, поштовий індекс, номер мобільного телефону, електронну адресу, дату народження, дані про покупки.

- сервіс КотоСуші може надавати третім особам загальну інформацію (статистичні дані, узагальнену інформацію), яка не містить персональні дані і яка не ідентифікує користувача індивідуально. Персональні дані користувача зберігаються на сервері КотоСуші, який може фізично знаходитися як в Україні, так і за кордоном. Користувач підтверджує і надає сервісу КотоСуші право переміщувати персональні дані через кордон України з метою, для якої ці дані були зібрані. Сервіс КотоСуши зобов'язується вживати належних заходів безпеки для захисту від незаконного втручання або неправомірної зміни, розголошення або знищення персональних даних користувача. КотоСуші несе одноосібну і повну юридичну відповідальність за захист персональних даних користувача і за збір, обробку, зберігання, і використання персональних даних користувача.

4. Права користувачів, як суб'єктів персональних даних:

4.1. знати про джерела збору, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки або дати відповідне доручення, щодо отримання такої інформації уповноваженими ним особами, крім випадків, встановлених законом.

4.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема про третіх осіб, яким передаються їх персональні дані.

4.3. на доступ до своїх персональних даних.

4.4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня подання запиту, крім випадків передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються їх персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних.

4.5. пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних.

4.6. пред'являти вмотивовану вимогу, щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними.

4.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гордість і ділову репутацію фізичної особи.

4.8. звертатися зі скаргами щодо обробки своїх персональних даних.

4.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

4.10. вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди.

4.11. відкликати згоду на обробку персональних даних.

4.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних.

4.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

5. Відмова від розсилки.

Сервіс КотоСуші надає зареєстрованим користувачам право відмовитися від отримання будь-яких рекламних матеріалів щодо послуг, які надаються через сервіс КотоСуші.