39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Як бізнес допомагає воїнам?

08.02.2024

Ось і наша команда котиків довго не стояли осторонь. Насправді наша допомога ЗСУ почалась вже давно.

Ми і тепловізор купляли, і на генератор назбирали, та як дійшли до окопних свічок? Сідайте зручно, ми розпочинаємо.

Як і на будь-якій кухні, в нас залишалось дуже багато всіляких металевих баночок, картону та іншого добра, яке ми викидували у смітник. Якщо чесно, навіть у голову не приходила думка, що це може бути корисним та допомогти нашим військовим. Хоча і про окопні свічки вже знали та ЗСУ допомагали, хто чим міг. Та все стається тоді, коли повинно статися. Ми в цьому впевнені на 100%, адже саме так трапилось і з нами.

В один прекрасний день наш бренд-шеф (а ви вже мабуть знаєте, що це геніальна людина, до якої приходять геніальні думки та ще й у потрібний час) подивився на всі ці жерстяні банки, що ми викидуємо у великій кількості та сказав: «Камон, може досить це все просто викидувати в нікуди?! Давайте краще зробимо трішки добра та допоможемо нашим воїнам?! Подаруємо їм хоч невеличку долю теплоти та потурбуємось за їх здоров'я! Окопні свічки - то тема! І швидко робляться, і військовим трішки вогнику і взагалі одна користь буде. Тим паче маємо для цього майже все необхідне. Приміщення - є. Людей - маємо. Банок та картону в нас багацько! Так що давайте, роли докручуємо та приступаємо до роботи». Спочатку цим займалась лише кухня, але з часом була залучена майже вся команда КОТО.

Що з того вийшло? З того моменту почалась наша маленька історія допомогти, що триває і зараз. На гроші, що ми отримуємо з продажів наших шоперів (і не тільки) закупляємо парафін. І вся команда у складі кухарів, курʼєрів та операторів, всі, у кого є час та бажання, приступають до роботи. Миють банки, нарізають картон, топлять та заливають парафін, дбайливо складають це все у коробки та відправляють захисникам. Ось так і з'явився наш невеличкий цех допомоги для воїнів.

Все абсолютно безкоштовно їде до наших військових та зігріває їх на фронті.

 Процес йде по сьогодні, і відновлюється кожного разу, коли зʼявляються ресурси. Сказати, що ми отримуємо фітбек від воїнів, коли вони отримують ці посилки - то не сказати нічого. Військові дійсно радіють кожного разу, як ті діти. Хоча здавалось, це така капля у море... і така невелика допомога...

Але писали ми то все далеко не для того, щоб похизуватися, які ми тут такі класні. А для того, щоб ще раз (можливо черговий, але все ж) нагадати, як важливо зараз допомагати нашим військовим. Всі ми бачимо погодні умови та зазвичай скаржимось, як ото холодно на вулиці, сидячи в теплих офісах та домівках. Ми ні в якому разі не хочемо нікого присоромити, у кожного свій шлях, і ми вам точно не судді. Та все ж, у такі моменти, згадайте за наших воїнів, які саме у цей час стоять посеред поля або в холодних, сирих окопах та охороняють нас ціною свого здоров'я, а часто ще й ризикуючи життям.

Давайте не просто не забувати, а дійсно допомагати тим, завдяки кому ми можемо спокійно працювати, радіти моментам та дійсно ЖИТИ це життя. Адже, як бачите, допомогти може кожен, і справа тут далеко не в кількості фінансів. Потрібно лише трішки уваги до цього, часу і звісно ж бажання.

Допомагайте, донатьте, поширюйте збори у соц мережах (ще раз, допомога - це далеко не завжди про гроші). 

Давайте будемо робити хоч щось! Та не забувати, завдяки кому ми маємо змогу прокидатися зранку у своїх ліжках.

А якщо цей текст читає хтось із наших воїнів, то прийміть від нас слова величезної подяки та поваги. Вклоняємось перед військовими та дякуємо за свободу і можливість працювати та допомагати.

Слава Україні та Слава нашим Воїнам!

Зі всією повагою, вся команда КОТО!

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.