39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Топові роли на думку наших клієнтів 🔥

22.02.2024

Тож, розпочинаємо!

Серед найцікавіших суші у нас перемагає Натс з дайконом та сурімі. І цей рол точно треба спробувати кожному! 

Лосось та тунець зверху, а потім, йде неймовірне поєднання сурімі з огірком та дайконом. Трішки соусів: світ чилі та кисло-солодкий. Ну і присиплемо це все діло смаженою фісташкою. Все ж не просто так ці суші мають назву Натс. Задоволення просто небесне! Ви поки уявляйте той смак та гру текстур, а ми погнали по іншим фаворитам! (Ой так, Натс с вугром то теж підпал!)

І далі на черзі рол Чотири тигри 🔥

Хрустка креветка, ніжний крем-сир, неочікувано (але напрочуд гармонійно) манго та гарбуз кампіо. Ну і трішки тобіко для завершення смаку. Що тут сказати, ці суші їсти треба! Їсти, кайфувати та насолоджуватись! 

А ось любителям тунця точно сподобається рол Червоний ніндзя. Чому? Лише уявіть… До ніжного тунця додаємо авокадо та огірок для свіжості, трішки лосося для збалансування смаку. Ну а соуси та ікра тобіко дуже круто посилюють смак цих суші. Це вже наш рекомендасьйон. І просто ВАУ-смак. А поки ви все це уявляєте ми йдемо далі.

Звісно ж, серед фаворитів всіх клієнтів залишається Філадельфія. Ну проти класики не вийде ніхто 😅 

А нещодавно КОТО ще й кількість рибки там збільшили, аби стало прям WOW-Філадельфією 🔥 Тому тепер точно не втриматись. Ну а Філадельфія фламбе - то взагалі розрив серденька. (Це для тих, кому звична Філадельфія вже приїлась)

Не відходячи від теми Філадельфії нагадаємо, що у КОТО зʼявився ще й дуже доступний варіант улюбленої Філадельфії. А саме - Філадельфія з креветкою 😍

Тим паче, що з доступною ціною якість залишається на рівні. Тому придивіться, наполегливо радимо. 

Та головним улюбленцем з доступних ролів по праву вважається Селін Діон. Він такий хрусткий… А все через тигрові креветки у паніровці панко. Ну він справді кайфовий. Ніжність, хрусткість, і так там все в тему грає… Ну пісня, а не суші (ну тому ж і Селін Діон).

І ще трішки про доступні та круті варіанти. Макі з креветкою та авокадо - то топ за свої гроші. Також придивіться.

(Зараз ще декілька варіантів, що вартують уваги та перейдемо до головного фаворита) 

Отже, у підбірці кращий веганський рол перемагає Кімчі тофу! Він максимально насичений за смаком. А все завдяки поєднанню: тофу, капуста кімчі, огірок та гарбуз кампіо. Ну і куди ж без соусів: світ чилі та манго. А зверху пікантна паніровка з чилі ниток та рисові кульки для завершення ідеального смаку цих суші.

А що ж обирають для діток? 

Це точно макі з лічі та манго. Рол дуже прикольний і заходить як дітям, так і дорослим. До речі, це також веган варіант. Тому подвійне попадання.

Головний головних!

Хто ж займає перше місце серед улюбленців наших клієнтів? Ви готові? Барабанний дріб...

І це звісно ж Кото рол! 🥳

Воно і не дивно, ви той склад бачили? 

Всередині велика кількість найніжнішого крему-сиру, сурімі мікс та огірок для хрумкості. А ззовні… Боже-боже...

Лосось і ціла креветка 😍

А далі то все приправлено спайсі та унагі соусом. Та тут ніхто не втримається! Сказати, що його замовляють часто - то нічого не сказати. То 7 чудо світу у всесвіті ролів. Замовляйте от прям зараз!

І якщо ви ще вагаєтесь із вибором - то не забудьте, що іноді, можна дозволити собі все! Для того сети з суші й зробили! У КОТО їх величезний вибір на будь-який смак та бюджет. 

Ну а поки ви обираєте, ми пішли працювати та створювати нові шедеври. А вам гарного апетиту. Знаємо, він у вас зараз точно прокинувся 😉

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.