39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Суші та пітбулі, або про що мовчать КОТО

16.07.2023

Ні для кого не секрет, що першочергове завдання доставки КотоСуші - смачно нагодувати своїх клієнтів. Ні, це не просто красивий узагальнений вислів. Це наша місія. Наша мета. Суть роботи.

Хто-небудь колись замислювався, які етапи проходять роли від Кото, перш ніж потрапити до вас за стіл? Якщо ні, то зараз ми розповімо, що криється під нашою робочою вуаллю.

 

Чому варто замовити суші додому від Кото?

 

 Безкоштовна доставка за 39 хвилин, найсвіжіші продукти, велика кількість начинки, акції на суші, смачні роли. Все це ви напевно про нас уже чули. І все це ні що інше як правда. Але є те, що безпосередньо відрізняє нас від інших. Те, що, можливо, не впадає в око одразу, але відчувається потім. Те, через що люди, які бажають просто смачно поїсти суші з доставкою, стають нашими постійними клієнтами. Давайте ми розповімо вам кілька історій, а висновок ви вже зробите самі?

 

Доставка на таксі - і з нами таке бувало

 

Одного дощового похмурого дня, коли місто вже починало засинати, а доставка КОТО старанно продовжувала свою роботу, з одним із наших кур'єрів стався конфуз. Звучить, як початок казки, правда? Але, тут буде спойлер - вона вийшла зі щасливим кінцем.

Так ось, саме в цей день і в цю погоду транспорт нашого кур'єра вирішив вийти з ладу. Часу на роздуми обмаль, пакет із замовленням у руках, голодний клієнт у себе вдома, зламаний мотоскутер уже мітить на "лікарняний". Питання одне "Що ж робити?". Будь-хто інший, зіставивши погодні умови та обставини, вже відмовився б їхати або чекав "підмоги". Але тільки не КОТО. Швидко зметикувавши, наш кур'єр ловить таксі і мчить доставляти обіцяне замовлення. Щоб максимально скоротити навіть хвилинні запізнення. І, як результат - клієнт задоволений. А це для нас найголовніше.

 Незважаючи на те, що іноді ми можемо затриматися з доставкою через обставини, КОТО постійно працює над поліпшенням транспортного "флоту". А щоб мінімізувати залежність від заторів і оперативно доставляти замовлення - збільшуємо кількість мотоциклів. Це дає змогу кур'єрам вільно переміщатися містом і приїжджати вчасно.

 

Наші кур'єри подобаються всім, особливо пітбулям

 

Одного разу, доставляючи суші додому, кур'єра КОТО зустрів не клієнт, а мила собачка породи пітбуль. До слова, їхня зустріч відбулася на 16-му поверсі, а ліфт, за всіма канонами цікавих історій, був зламаний. Пітбуля, звісно, смачненьке в пакеті зацікавило. Але замовлення було передано безпосередньо клієнту. А ось незадоволений песик вирішив проводити нашого кур'єра аж до першого поверху. І хто ж міг подумати, що весь цей час песик просто хотів погратися і зовсім не був налаштований агресивно. Хоча, від пари шматочків ролу явно не відмовився б. У підсумку це стало кумедною історією, яку ми згадуємо з посмішкою.

 

Доставку за 39 хвилин до Києва організуєте?

Доставка КОТО відома багатьом своєю швидкістю. 39 хвилин - і вечеря у вас на столі. Так планувалося бути і з ще одним нашим замовленням. Але кур'єру довелося їхати назад, оскільки клієнт замовив роли не в Дніпро, а в Київ! Дивно, але в цих містах виявилися однакові вулиці, будинки і квартири. І хоч до столиці ми ще не доїхали, але обіцяємо - щойно винайдуть телепорт, ми доставлятимемо ваші замовлення і в інші міста. І навіть швидше, ніж за 39 хвилин.

 

Кортеж із ролами

У нас часто замовляють суші з доставкою на великі суми. Одного разу, отримавши замовлення на понад 10 000 гривень одним чеком, нам довелося підключити цілу КОТО-команду, щоб довезти смачненьке в цілості й схоронності. У підсумку, 5 кур'єрів на різних транспортах, утворивши своєрідний кортеж, поїхали доставляти корпоративне замовлення. Виглядало це вражаюче. Але головне, що цінний товар, тобто, смачні роли, були доставлені вчасно.

Подібні історії відображають нашу прихильність якісному обслуговуванню та увазі до деталей. Доставка КотоСуші завжди готова подолати труднощі та знайти виходи з будь-яких ситуацій, щоб задовольнити потреби клієнтів і піднести їхнє замовлення в найкращому вигляді. Безкоштовна доставка в Дніпрі, професійна команда і найсмачніші роли - це те, що відрізняє нас від інших.

 

Можна тисячу разів говорити про КотоСуші. А можна один раз спробувати і закохатися на все життя. Повірте, це буде взаємно:)

 

 

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.