39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Поради від КОТО

26.08.2023

 

Роли для гурманів, найсмачніший соус та безкоштовна доставка: ТОП-7 порад від Котосуші

 

  В сучасному світі японська кухня є однією з найбільш популярних і різноманітних. Ще більшої слави їй додає страва, яка стала фаворитом мільйонів. Люди замовляють її на свята, обирають для побачень, пригощають друзів та близьких або ж насолоджуються самі. Як ви вже могли здогадатися, мова йде про суші. Важко знайти людину, яка не куштувала або хоча б не чула про них. Але ще важче не помилитися з вибором, кількістю та доставкою. Як це зробити правильно та насолодитися стравою, а не жалкувати про її замовлення? Доставка Котосуші підібрала для вас ТОП-7 корисних порад.

 

 1) Суші для новачків: що обрати початківцям?

   Якщо ви у цій справі «новенький», то у нас для вас дві новини - хороша і погана. Погана - нам шкода, що ви раніше не смакували цю неймовірну страву. А хороша - у вас ще все попереду. Але з чого почати?

 

  Аби ваш «перший раз» із сушами пройшов вдало, ми рекомендуємо, перш за все, не помилитися з доставкою. Адже саме від неї залежить смак, якість та враження від страви. Доставка Котосуші гарантує вам все це. І допоможе із вибором смачненького.

  Для початку пропонуємо скуштувати класику - рол «Філадельфія». І хоча її у нас більш ніж 12 видів, зупиніться на «Філадельфія класик». Свіже філе лосося, ніжний сир, стигле авокадо та хрумкий огірок - те, що треба для перших вражень.

 

2) А якщо нас двоє?

  Якщо ви плануєте насолоджуватися ролами від КОТО не самі, а вдвох - не питання! Ідеальним варіантом стануть сети «Півкіло філадельфій», «З тунцем, лососем та кальмарами» або ж «Для двох». У кожному - по 16 ролів, з великою кількістю начинки і щедрим шматочком риби та морепродуктів. Усі три варіанти точно залишать вас ситими та задоволеними.

 

3) Що обрати на компанію?

  Хочете гарно провести час у великій компанії? Доставка Котосуші у цьому допоможе! До вашої уваги, бестселери серед замовлень на компанію - «Кілограм філадельфій», «Сенсей» та «Катана сет». 32 шматочки, вдосталь риби та начинки. А все разом - понад кілограм задоволення. Повірте, після цих сетів ще ніхто не залишався голодним. А от повторити замовлення наступного разу - хотіли всі!

 

4) Які роли обрати дітям?

   Досі вагаєтесь, чи дозволяти діткам роли? Ми впевнено відповімо - «так»! Але з певними умовами. Про них ви можете ознайомитись у нашій статті «Чи можна дітям суші та соєвий соус?»(https://kotosushi.com.ua/uk/dnepr/news/mozhno-li-detyam-sushi-i-soevyy-sous). А от які саме роли від КОТО обрати для маленьких поціновувачів - розповідаємо вже зараз.

 

  Найкращим варіантом стануть веганські роли. Тобто ті, які не мають у своєму складі сирих морепродуктів та риби. Такі як «Маки манго», «Маки огірок», «Веган рол з манго», «Грін ніндзя» або «Маки авокадо».

 

  Також підійдуть роли з нейтральною та термічно обробленою начинкою. Це «Маки з тигровими креветками», «Чотири тигри», «Павло Зібров» або «Тото».

 

 

5) Суші з незвичними поєднаннями або «для гурманів»

  Втомилися замовляти роли «Філадельфія» та «Каліфорнія»? Хочеться відійти від класики та спробувати щось незвичне, нове, екзотичне? У доставки Котосуші є й такі варіанти. Як щодо поєднання тигрових креветок, лосося та кальмара фрі? Все це зі стиглим авокадо та під кисло-солодким соусом. Якщо сподобалась така смакова композиція - замовляйте рол «Сквідвард із тигровими креветками».

 

  Ще один варіант, який підкорить ваші смакові вподобання - рол «Червоний ніндзя». Тунець, тигрова креветка, лосось. Здавалося б, звичайна смачна начинка. Але пікантності та незвичності їй додає одна родзинка - гарбуз «кампіо». Справжні гурмани точно оцінять!

 

6) Який соус обрати?

  Всі ми звикли асоціювати роли з соєвим соусом та васабі. Але це далеко не всі соуси, з якими можна поєднати улюблену страву. Пропонуємо розглянути й інші варіанти.

 

 Соус Світ чилі. Сама назва вже розкриває його родзинку. Солодкий, злегка гоструватий соус, який відмінно підійде для ролів з креветкою або білою рибою.  

 

 Унагі соус. Солодкий, щільний, темний, з яскраво вираженим присмаком. Ідеальний для «Унагі макі» та інших суші з копченим вугром. А ще - відмінно відтіняє практично будь-який вид риби.

 

 Соус Теріякі. Або брат-близнюк соусу унагі, однак більше підходить до м’яса.  Адже в складі переважає імбир та часник.

 

  Соус Манго оранж. Солодкий цитрусовий соус на основі манго та апельсина. Доставка КОТО використовує його для дресингу (маринаду) лосося або креветки.

 

7) Де замовити смачні роли у Дніпрі?

   Відповідь проста та очевидна - у доставки Котосуші. Хочете отримати смачненьке вже за 39 хвилин - вам до нас. Бажаєте спробувати страви за вигідними цінами - замовляйте. Хвилюєтесь за якість продуктів та їх приготування - ми розвіємо цю тривогу! Адже пропонуємо клієнтам найкраще, зроблене старанно та з любов’ю. А ще меню КОТО постійно оновлюється. Тож у нас ви точно знайдете страви на свій смак.

 

 Годі чекати приводу замовити роли від Котосуші. Порадуйте себе смачненьким вже зараз!

 

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.