39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Краща доставка суші в Дніпрі: де готують найсмачніші суші?

23.09.2021

Стій, мандрівник ... Ти мабуть шукаєш

Де ліпші суші в Дніпрі?

Знай, що марно так довго блукаєш

Ми вже веземо їх тобі!

 

Хороші суші ... суші середньої якості ... погані суші ... Як правильно обрати між ними? Іноді різниця визначається не тільки якістю використовуваних інгредієнтів, а й їх пропорціями, методикою приготування та майстерністю кухаря. Чому ми можемо стверджувати, що робимо кращі суші в Дніпрі? А давайте розповімо, як ми їх готуємо!

 

Кілька пунктів про те, як ми робимо роли

 

Наш підготовлений адміністративний і виробничий штат, сучасне обладнання та спеціалізований високотехнологічний автопарк дозволяють компанії забезпечувати високу якість продукції та послуг, що в свою чергу дозволяє ... бла-бла-бла ... Відкриємо секрет, якщо Ви бажаєте скуштувати найсмачніші суші в Дніпрі - це зовсім не головне!

 

Пункт А - риба без заморозки!

Частина людей вважає, що головне в суші і ролах - це риба. А знаєте, як швидко її зіпсувати? Просто піддайте продукт циклічному заморожуванню / розморожуванню. Кристалики льоду виростуть, на шматки розірвуть оболонки клітин тканин, а потім знову стануть водою. В результаті те, що спочатку могло вважатися делікатесом, перетворюється на молекулярному рівні в кашоподібну субстанцію. Риби це стосується особливо.

 

Але тоді чому риба в наших ролах пахне тільки холодними морями і свіжим бризом, має пружну консистенцію, рожево-оранжевий колір з рівними білими прожилками і має неповторний смак?

 

Все просто - КотоСуші використовує тільки охолоджену рибу! У цьому випадку ситуація розвивається так:

  • рибу зловили;
  • рибу поклали в колотий лід;
  • рибу відразу відправили нам.

 

Охолодженою вважається риба, поміщена в лід відразу після вилову, що не піддається повному заморожуванню. За своїми смаковими якостями вона не поступається свіжій. Така обробка дозволяє максимально зберігати натуральні властивості рибної сировини.

Ніяких сторонніх запахів і бездоганний смак - ось що дозволяє отримувати найкращі суші Дніпра.

 

Пункт Б - як готувати рис на біс?

 

Насправді здавна саме рис вважається головним інгредієнтом для суші. Його правильне приготування - це набір непорушних самурайських правил і традиційних схем, суворе дотримання яких дозволяє нам щоразу отримувати справжні суші, а Ви можете знову і знову замовляти смачні суші в Дніпрі на свій стіл.

Відразу скажемо: якщо десь є суворі правила, які треба чітко дотримуватися, то найкраще що можна зробити для нормалізації процесу - це виключити людський фактор, а на робоче місце поставити робота, що не відчуває смутку і туги через одноманітну роботу. Так ми і зробили. За приготування рису в КотоСуші відповідає Містер Suzumo sushi Robots!

Для тих, хто непогано володіє англійською, рекомендуємо прочитати статті, які були опубліковані в журналі "Ньюсуїк Інтернешнл" на основі інтерв'ю з президентом компанії Suzumo, пані Мінако Судзукі.

Веб-сторінка "THE WORLD FOLIO":

http://www.theworldfolio.com/interviews/rise-of-the-sushi-machine-how-robotics-is-helping-promote-japanese-cuisine-globally/4913/

 

Пункт В - це про норі

 

Норі - це подрібнені, висушені і спресовані в квадратні листи водорості роду порфіра (Porphyra). У процесі приготування ролів норі грають роль "першої скрипки", виступаючи, як обгортка для вмісту.

Ми пишаємося тим, що на відміну від переважної більшості ресторанів суші замовляємо водорості норі безпосередньо в Кореї і працюємо тільки з сортами А і В (тоді як інші вважають за краще купувати цей інгредієнт безпосередньо в Україні, куди він імпортується переважно сортами С і D).

Мало хто замислюється про те, що водорість норі буває декількох сортів, якщо кому цікаво, подивіться на табличку:

 

Маркування

 

Зовнішній вигляд

 

Застосування

КолірПозначення
Gold (золоті)AПовинні мати рівну, гладеньку, блискучу текстуру з жовтуватим блиском і рівні краї. Листки без дефектів, міцні. При скручуванні ролів не рвуться, але при цьому не тягнуться.

Використовуються для всіх видів суші.

 

Silver (Срібні)BСорт ідентичний за смаковими властивостями сорту А, але є ряд відмінностей. Краї листів не такі рівні, поверхня має пористість. Листи мають світло-сірий блиск, що лягло в основу назви.Використовуються для всіх видів суші. Подрібненими підходять для салатів і супів.
Red (Червоні)CЛистя з ледве помітним червоним відтінком. Поверхня листа і його край мають дефекти, структура неоднорідна, при скручуванні злегка розтягуються, не повертаючись до зворотної форми.

Норі класу «Ред» використовуються в тільки в супах і салатах. У якісних суші норі цього класу не використовуються.

 

Green (Зелені)DПластини насиченого темно-зеленого кольору з дефектовкою поверхні і країв. Не еластичні, але тягнуться.Якщо використовувати норі цього класу для приготування ролу, це дасть відчуття «гумової» структури. Використовуються тільки як приправи і спеції.

 

Про баланс рису, риби і начинки - всього повинно бути в міру!

 

Де краще замовити суші в Дніпрі? Кожен, хто працює в цій сфері, відповість - у мене! Але у тих, хто ставить прибуток на перше місце, часто виникає спокуса замінити дорогий інгредієнт дешевим, зменшити кількість начинки, використовувати різні замінники і аналоги. Це працює? Так, але недовго.

У КотоСуші вирішили піти іншим шляхом - якщо рецептура вимагає дорогих інгредієнтів, більше ікри і високорівневих сортів риби, то ми суворо дотримуємося всіх правил, не задираючи при цьому цінник. Так Ви отримуєте найсмачніші роли в Дніпрі, а ми отримуємо постійного клієнта. Прибуток приходить не через зсув балансу, а через те, що люди починають замовляти наші суші знову і знову. Якщо є ТОП суші в Дніпрі, то пухнасті ніндзя завжди зостануться на його вершині!

Як доказ - близько двох сотень відгуків на КотоСуші в Google, із загальним балом 4.6 з 5.

 

Ось деякі з них:

  • Еліна Сальник. Дуже сподобалися котосуші 🍣 Швидка доставка, екоупаковка, приємний дизайн, ну і найголовніше: просто мега смачні суші 😜 за відмінною ціною. Є зручний додаток і чат бот на телезі, що теж дуже зручно))
  • Діана Кравченко. Найсмачніші і "швидкі" роли! Дуже порадувала велика кількість риби (так-так, більше ні в якій доставці я не бачила риби товщиною майже в мій палець), найсвіжіші продукти, все пахне виключно свіжою рибою, огірками і рисом. У більшості доставок рис не має смаку, я довго думала, що так повинно бути, щоб не перебивати ніжний смак риби, але НІ, рис повинен доповнювати, і тут це зробили на всі 100%. Також порадувала акція з додатковим ролом, я думала, що буде не дуже на смак, тому що це подарунок, але він мені сподобався найбільше. Загалом спасибі, Котосуші за таку смачну вечерю❤

(Орфографія і пунктуація авторів збережені)

 

Це страшне слово «Доставка» ...

 

Дніпро: де краще замовити суші з доставкою? Дати обіцянку доставити їжу на Ваш стіл можуть багато, але саме ми вирішили закріпити за собою статус «найкраща доставка суші в Дніпрі» і виключити виникнення найменших пробуксовок і непорозумінь. *

* Чесно скажемо - на даний час вони зрідка, але виникають. Це пов'язано зі швидким зростанням клієнтської бази. Так, ми усвідомлюємо, що робимо кращі роли в Дніпрі. Але не думали, що вони так швидко почнуть користуватися попитом у улюблених жителів нашого чудового міста!

Як би там не було, ми поки єдині, хто може дозволити собі доставляти суші клієнтам за 39 хвилин. Тридцять. Дев'ять. Хвилин. Після чого Ви можете насолоджуватися блюдом, гідним Імператора Японії.

Короткі підсумки

Якщо говорити серйозно, то ось що дозволяє нам розвиватися і рости:

  • ми працюємо за стандартами НАССР (англ. Hazard Analysis and Critical Control Points. Ця система є найефективнішим знаряддям управління, що використовується для захисту підприємств при виробничих процесах від біологічних, хімічних, фізичних та інших ризиків забруднення);
  • кожен кухар КотоСуші має дуже вузьку спеціалізацію;
  • у нас найшвидша доставка;
  • ми реально експлуатуємо робототехніку;
  • ми практично не використовуємо пластик в упаковці і доставляємо роли переважно електротранспотом, тому що дбаємо про навколишнє середовище;
  • в своїй роботі ми прагнемо створити продукт з цінністю значно вищою, ніж його ціна.

 

Тільки все разом це дозволило КотоСуші швидко зайняти свою нішу в такій складній сфері, як доставка їжі.

 А Ви вже куштували наші роли, рамени, боули і снеки? І Ви вже готові погодитися, що вони найкращі? А ми ні! Межі досконалості не існує, але ми зробимо все, щоб до неї наблизитися, і кращі суші в Дніпрі з доставкою будуть ставати тільки краще і краще!

slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)