39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Лосось - і дивні прівичкі?

04.11.2020

Тепер людською мовою

1️⃣ Ну по-перше лосось це «БІЛА» риба, а не червона.

Червоним м'ясо лосося і до речі пір'я фламінго стають через їх дієти, вони харчуються рачками. В панцирах яких міститься спеціальний «барвник» який забарвлює їх в специфічний колір.

2️⃣ По друге - червоною рибою називають рибу «осетр»! І нi його м'ясо не червоне, назва «червона» риба походить від старого російського слова «Красиве - Червоне»

3️⃣ Ми тут звичайно 2 пункти поспіль лосося кривдили, але м'ясо його неймовірно корисне, буквально для всього вашого організму. Їжте лосося 2 рази в місяць і ваші нігті і шкіра почуватимуться значно краще, без усiляких “масочок” и “лакiв”❤️?

slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)
slide
Топові роли на думку наших клієнтів 🔥
22.02.2024
Значить зробили ми тут невелике опитування серед клієнтів, подивились на те, які суші найчастіше замовляють і що ж ото виходить? Зробили цілу підбірку! Тому прямо зараз радимо замовити та читати, поки очікуєте доставку. Бо там така пожежа несеться…