39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Які роли та суші найбільше полюбляють дівчата?

14.01.2024

Про те, що роли та суші – це улюблена їжа дівчат думаємо знають усі. 

Їх замовляють на свята, дівочі посиденьки або просто на вечір із гарним фільмом. Але які саме суші вибрати, коли хочеш зробити особливий вечір? Настав час розібратися. Особливо напередодні самого романтичного свята року, коли хочеться, щоб все було ідеально! КОТО-експерти допоможуть тобі визначитись та обрати найкращий варіант саме для твоєї половинки, адже смачні суші стануть чудовим доповненням до такого свята.

Почнемо з улюбленої класики всіх дівчат, це звичайно ж рол Філадельфія. Ніжний крем-сир, свіжий лосось та хрумкий огірок - тут ідеально все, і додати нічого! Тому цей варіант 100% попадання у серденько.

До класичних варіантів також можна віднести Каліфорнію. 

А у КОТО ти знайдеш ще й безліч варіантів начинки цього рола: від тунця та лосося до креветки та вугра. Залишилось лише обрати, що буде більш до вподоби твоїй коханій.

У цю підбірку ще додамо Макі. Не дивлячись на просту структуру цих суші, їх просто обожнюють всі дівчата. Адже у простоті найкраще відкривається чистий смак всіх компонентів. Окрім звичних всім варіантів Макі, КОТО пропонує спробувати Макі з лічі та манго - це унікальний смак, що точно не залишить байдужим гурманів.

Ну, а якщо ви вже досвідчені поціновувачі суші та готові до нових смакових відчуттів, то КОТО має ще дещо особливе для вас! Бо рол Чотири тигри - це саме той варіант, що обов'язково треба спробувати: хрустка креветка в панко в поєднанні з ніжним сиром Філадельфія, до цього гармонійно вписується манго та гарбуз кампіо. Ну, а закінчується ця смакова опера соусом унагі, що поєднує весь смак воєдино!

Із незвичних смаків ще пропонуємо придивитись до ролу Кракен - елегантне поєднання тигрової креветки, сурімі міксу та авокадо. Ваші смакові рецептори будуть у захваті.

Ах так, ще маємо у меню веганські варіанти ролів, які не менш смачні та і сподобаються не лише веганам. Яскравий тому приклад Веган машрум тофу рол - тут ніжний тофу, гливи та гарбуз кампіо яскраво поєднані зі смаженою фісташкою, соусом світ чилі та унагі. Радимо придивитися.

Звичайно ж, найкращим рішенням для романтичного побачення стане сет. Асорті з ролів та суші на різні смаки - це саме той варіант, де смакові рецептори можуть розгулятись на всю! Та і обрати є з чого.

Саме для особливих романтичних вечорів зроблено сет Для двох – це максимальна концентрація ніжності та нереальний смак у кожному шматочку рола! Подвійна порція начинки в цих ролах закохує одразу. Повір, то неймовірна смакота!

У підбірку особливо романтичних сетів також додаємо сет Лав Ю. Тут і ніжна Аляска з лососем, і Сякі Макі з копченим вугрем та лососем, і гармонійна Каліфорнія з лососем та тобіко - кращий варіант для ідеального вечора.

А якщо хочеться чогось новенького та незвичного, тому пропонуємо сет Дракон та Веселка! Трохи пікантності у кожному шматочку рола, яка точно буде до смаку гурманам. Адже тут різнобарвна Веселка кампіо та улюблений Чорний дракон поєднується у неймовірну смакову насолоду.

*А зараз трішки занудства, але ми повинні нагадати вам про якість. Адже у ролах невідповідна свіжість продуктів може коштувати вам здоров'я! Будь ласка, завжди обирайте перевірену доставку, аби нічого не зіпсувало ваше свято. Бережіть себе та здоров'я!

Ну а щоб все приїхало в потрібний час, без зайвих нервів та переживань, не забудьте зробити попереднє замовлення. Адже у святкові дні всі ресторани переповнені замовленнями, і часто бувають затримки. 

Ні на що не натякаємо, та КОТО суші вже відкрили попереднє замовлення на День Закоханих. Тому вже зараз можна замовити роли та суші на твій романтік та бути впевненим у кращій якості, високому сервісі, своєчасній доставці та +1000 балів захвату коханої від милого пакування. 

Обирайте найкраще, смакуйте із задоволенням та теплого свята! А КОТО завжди готові привезти смачні емоції, комфорт та насолоду.

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.