39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Екзотичні роли у Дніпрі

10.03.2024

І почнемо з незвичного варіанту наших макі. А саме, макі з лічі та манго.

Це солодкий, веганський рол, який припаде до душі тим, хто шукає нові враження від ролів. При цьому, він немає приторної солодкості (якою люблять грішити кухарі при створенні подібних ролів). Навпаки, рол має максимально ніжний та натуральний смак. До речі, він нереально подобається діткам. А ви ж знаєте, які вони гурмани.

Гарбуз кампіо

Ще один екзотичний продукт наших ролів. Це висушені шматочки гарбуза, що маринуються у спеціальному соусі-заправці. Японці дуже полюбляють цей продукт, тому, звичайно ж, і роли не обійшлись без цього гарбуза. У КОТО є декілька ролів з кампіо, а саме:

 ⁃ Сир та лосось спайсі. Для любителів пікантних смаків.

 ⁃ Філадельфія но спайсі. Для тих, хто жити не може без Філадельфії, але звичайна вже приїлась.

 ⁃ Філадельфія з обпаленим лососем. Ще одна цікава варіація на улюблену Філу.

 ⁃ Чорний ніндзя. В цьому ролі вже гарбуз грає з нотками манго. І цей тандем чудово доповнює вугор з унагі соусом.

 ⁃ Веселка кампіо. Одразу 3 смаки: лосось, тунець, креветка. А гарбуз поєднується із крем-сиром та огірком. Посипка зі смаженої фісташки завершує цю смакоту. Для любителів максимально екзотичного смаку радимо спробувати Веселку з манго та лічі.

Наступний рол також має в собі гарбуз кампіо, але він вартий окремої уваги ☝🏻

Це рол Веган машрум тофу — максимальна концентрація екзотичності.

І не дивлячись на склад, сподобається він не тільки веганам. Ніжний тофу, стиглий авокадо, гливи (що додають особливого смаку) та гарбуз кампіо. Зверху трішки соусів (світ чилі, унагі) та дрібка фісташки для хрусту ✨ Це треба спробувати! 

І хоч манго ми вас не здивуємо. У підбірці екзотичних ролів він точно повинен бути. Хоча б заради ролу Сурінам.

Бо тут манго так неймовірно доповнює основні компоненти, що то просто пісня… ще й максимально екзотично. Все починається з тунця та креветки зверху. Потім додається смак крем-сиру та манго. А далі копчений вугор… Все це з кисло-солодким соусом та унагі. Ну і додали трішки хрумкості завдяки рисовим кулькам. Це така смакота… 

І ось, нарешті, ми готові представити вам головну зірку нашої екзотичної підбірки.

І це риба, яку дуже рідко можна зустріти в меню доставок Дніпра. А саме, це риба Марлін ☝🏻

Марлін достатньо нещодавно з’явився в  меню КОТО і вже заполонив серця наших клієнтів. Ця рибка має ніжну текстуру та досить віддалено нагадує смак тунця. І ми впровадили достатньо багато ролів з марліном. Обирайте, що вам більше до душі:

 ⁃ Макі зі слабосоленим марліном. Для знайомства з марліном — це ідеальний варіант.

 ⁃ Філадельфія зі слабосоленим марліном. Любителів Філадельфії ми не могли пропустити. Тому саме для них варіація улюбленого ролу з марліном.

 ⁃ Філа Марлін в кунжуті. А це більш доступний варіант Філи. Марлін тут відчувається на всі 100.

 ⁃ Сім Сім. Для тих, хто хоче трішки пікантного.

 ⁃ Веселка Марлін з лососем. А ось і максимально екзотичний рол. Тут прям різноманіття смаку. І марлін, і манго, і кампіо. Але все максимально гармонійно. І рибка тут не тільки марлін. А додатково є варіація з лососем та креветкою.

 ⁃ Боб Марлін. Як і Веселка, має декілька видів  риби зверху. Але тут вже йдуть роли з марліном та тунцем. 

Як бачите, в нас є з чого обрати. Екзотики безліч! Адже ми піклуємось, аби в нашому меню кожен знайшов роли собі по смаку. І це ми ще за сети не говорили. А там теж є де розгулятись. Та поки ви обираєте, які нові роли будете куштувати, ми вже готові їх готувати для вас.

 Чекаємо ваших замовлень ❤️

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.