39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Автентичні страви Азії тепер в меню КотоСуші

20.06.2023

Трохи про азіатську кухню

 Азіатська кухня завжди була примхливою та винятковою. ЇЇ багатий яскраво-виражений смак, гостринка, на контрасті з солодкими нотками, завоювала серця гурманів по всьому світу. Інтерпретацій цієї кухні вдосталь. Безліч. Так багато, що майже і не знайти тих, хто хоча б трішки зазирнув у старі рецепти та якось наблизився до автентичності східних страв. Наблизився насправді, а не лише назвою у меню або гарним описом під фото. Не «годував» клієнтів марними обіцянками та псевдотрадиційними стравами, а подарував класику, яка завжди буде поза часом. Доставка КотоСуші не тільки зазирнула, але й відтворила тисячолітні рецепти, зберігаючи їх первозданний вигляд.

 

Класичні страви VS  сучасність

Що робить класичні страви кращими, ніж сучасні інтерпретації? По-перше, це справжній смак традицій. Класика азіатської кухні передає душу культури. Такі страви засновані на вікових рецептах, які, попри роки, зберегли свій шарм та неповторність.

 По-друге, класичні страви азіатської кухні відтворюються з урахуванням правил і традицій. Це дуже серйозний фактор, яким нехтує багато хто. Кожен інгредієнт, етап приготування мають свою вагу і значення. Спеціально підібрані спеції, чіткі пропорції й майстерність допомагають створити гармонію смаку.

 

 КотоСуші та азіатська класика

 Доставка КотоСуші - це не лише про швидкість, якість та смак. Це про традиції. Справжні, щирі, без ілюзій. Тож, наша команда готова взяти на себе відповідальність та відтворити ті самі вікові рецепти, приготовані за всіма правилами. Оновлене гаряче меню від КОТО - це крок до відновлення справжніх смаків азіатської кухні. Нові страви залишить відбиток у серцях поціновувачів. Повірте!

  

Що нового чекати від КОТО?

 Одним із нововведень гарячого меню КотоСуші є додавання класичних автентичних страв. Таких як Пад Тай, Кхао Пад і Тофу Масала. Вони представлені у своїй оригінальній формі, без зайвих експериментів і модифікацій. Смак і текстура ідеально доповнюють один одного, а аромат запам’ятається надовго.

 Пад Тай - це страва, що складається зі свіжих овочів і рисової локшини, приправленої соусом з унікальною кисло-солодкою ноткою. Кхао Пад - смажений рис із соусом на основі соєвих бобів з додаванням свіжих овочів. А Тофу Масала – ніжний тофу у поєднанні з пікантними, трішки гоструватими спеціями. Звучить апетитно, скажіть? А на смак ще краще!

 

 

Менше означає краще (або: нововведення 2.0)

 Класичні рецепти потребують ще більшої пильності, ретельності та уваги. 

Усвідомлюючи це, доставка КотоСуші вирішила скоротити своє меню (не робіть передчасних висновків та дочитайте до кінця).

Менше страв означає ще більшу увагу до деталей та ще кращий контроль якості. Зосередження на обмеженому числі страв дозволить кухарям пильно стежити за кожним етапом готування. Щоб впевнено гарантувати ідеальність при кожному замовленні.

 Однією з ключових переваг нашого оновленого меню є можливість готувати прямо з-під ножа. Кожен інгредієнт обробляється безпосередньо перед приготуванням, зберігаючи свою свіжість та аромат. Наша ціль створити неповторні смакові поєднання, які незмінно викличуть у клієнтіав захоплення. Безкомпромісна якість - у наших стравах!

  

Чому варто спробувати нові гарячі страви КотоСуші?

 Оновлення гарячого меню Котосуші - це не просто введення нових страв. Це справжня місія з відновлення рецептів азіатської кухні. Заклик до впевненості в якості. Смаки Азії в одному замовленні. Автентичність у кожному шматочку.

 Тепер, аби скуштувати вікові страви азіатської кухні, не треба вигадувати машину часу. Наші кухарі зроблять усе, аби відтворити їх у вашому замовленні.

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.