39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Японська кухня в Дніпрі: суші і рамени з доставкою

20.09.2021

Ви не замислювалися, чому японська кухня настільки популярна? Чому багато туристів їдуть в Країну Висхідного Сонця саме за гастрономічними враженнями? Можливо тому, що вона так сильно відрізняється від нашої? А може тому, що в ній не використовуються продукти тривалого зберігання, і акцент робиться на первозданний вигляд і смак? Давайте спробуємо в цьому розібратися. Отже, японська кухня в Дніпрі, чому вона популярна, і як до неї долучитися.

Причини визнання японської кухні

Японська кухня досягла загальносвітового визнання, тому що в ній:

  • застосовуються свіжі продукти високої якості;
  • використовується велика кількість найрізноманітніших морепродуктів;
  • превалює поєднання кількох смаків в одній страві;
  • страву подається у вигляді невеликих шматочків, які не потрібно ділити;
  • основні акценти ставляться на естетику і зовнішній вигляд їжі (поєднання кольорів і відтінків);
  • присутній унікальний етикет.

Від себе ми просто скажемо, що японська кухня - це смачно, корисно і красиво. Ось чому вона популярна.

Трішки історії

Можливо, причини відмінності японської кухні були закладені в епоху відособленості цієї країни. Зовнішня політика самоізоляції Японії від зовнішнього світу тривала з +1641 по 1853 роки, коли сьогунат на чолі з Імператором закрили країну для будь-яких іноземних громадян, прагнучи виключити будь-який сторонній вплив на розвиток держави. В умовах повної ізоляції Країна Вранішнього Сонця отримала самобутнє мистецтво (живопис, поезію, музику), архітектуру, літературу і, звичайно, кухню.

Чи можна спробувати справжні страви японської кухні в центральній частині України?

Що робити, якщо раптом захотілося покуштувати страви японської кухні? Завдяки її популярності з цим тепер немає ніяких проблем. Ми готові сперечатися, що найближчий ресторан японської кухні в Дніпрі знаходиться не більше ніж в 30 хвилинах їзди від Вас (якщо немає пробок). Але чи відповідає подана там їжа необхідним стандартам? Взагалі, в Японії дуже гостро реагують на те, що їх національні страви в інших країнах переінакшують настільки сильно, що від них залишається лише тінь початкової ідеї *.

* А коли суші і роли добираються до провінційної глибинки, то тамтешні «боги маркетингу» творять таке, що у японців, які мають пунктик щодо дотримання традицій, волосся б на головах встали дибки (назви закладів - Суші-Муші, Пару-Палиць, Япона - зять; назви ролів - «Гарячий Джон Сноу», ролл «Гомо-сяке», сет «Ширше-Харі).

Якщо Ви хочете спробувати справжні суші і роли, то будьте обачні і обережні. Далеко не факт, що навіть та японська кухня (суші) в Дніпрі, до якої Ви долучитеся, буде відповідати тій, яку 200 років захищали сьогунат і Імператори.

Що можна зустріти

Які недоліки можуть зустрітися, якщо замовити японську їжу:

  • злиплий рис;
  • перемороженний (а значить пухкий і сухий) лосось;
  • заміна інгредієнтів на більш дешеві (наприклад, вершковий сир на самий бюджетний крем-сир, заміна атлантичного і тихоокеанського лосося на червону рибу найдешевших сортів).

Це можна зустріти у половини закладів, що пропонують японську їжу. Тому не факт, що діставшись до ресторанчика з японською їжею або суші-бару, Ви залишитеся задоволені своєю трапезою.

Що пропонуємо ми

Бажаєте замовити японську кухню в Дніпрі і поласувати справжніми ролами? Вам не треба нікуди їхати і щось шукати. Ласощі японської кухні самі приїдуть до Вас, причому дуже швидко!

У нас:

  • завжди охолоджений свіжий лосось (ми категорично не використовуємо переморожену сировину);
  • ідеальний рис, зварений японським роботом Suzumo sushi Robots для приготування суші;
  • абсолютну відповідність рецептури і складу - сир Philadelphia, ікра летючої риби «тобіко», великі тигрові креветки.

Крім ролів Ви можете замовити японську їжу, можливо, менш популярну у нас, але не менш смачну. Наприклад, рамени * - це традиційні супи Країни Вранішнього Сонця зі спеціальним сортом пшеничної локшини, бульйоном і різними екзотичними добавками.

* Наші рамени гідні того, щоб розповісти про них окремо. Роли - це здорово, роли - це смачно, роли - це визнано в усьому світі. Але ось який фокус - за опитуваннями, які проводилися в Японії, самі жителі цієї країни саме рамен вважають найбільшим японським винаходом. Для того щоб приготувати бульйон для цієї страви, наші кухарі витрачають по 16-20 годин. Після Вашого дзвінка цей гарячиий бульйон ми заливаємо у окрему ємність і разом з першосортною пшеничною локшиною, екзотичною начинкою відправляємо в дорогу!

Підсумки

Рекомендуємо: якщо Ви не дуже хочеться шукати ресторан з належною якістю обслуговування і приготування, якщо на вулиці погана погода, якщо скоро прийдуть гості, якщо хочеться побалувати себе і близьких, то не треба робити зайвих рухів. Доставка японської їжі займе зовсім небагато часу, і Ви одразу можете:

  • замовити роли;
  • замовити рамени;
  • замовити Боул;
  • замовити снеки і напої.

Все це буде відмінної якості і приїде до Вас вже через 39 хвилин після дзвінка. Чи варто шукати щось ще, якщо можна зараз дати старт відмінному гастрономічному святу в стилі Країни Вранішнього Сонця. Японська кухня в Дніпрі у особі КотоСуші чекає Вашого дзвінка!

slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)