39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Як замовити суші через телеграм або вайбер?

22.12.2020

Ми в котосуші дійсно хочемо, щоб кожен клієнт при замовленні їжі додому докладав якомога менше зусиль щоб замовити смачні суші і роли додому. В ідеалі все в пару кліків на сайті або в додатку Kotosushi.

Але бувають випадки, коли хочеться отримати відповіді на всі питання про меню або склад ролу або може бути про акції від котосуші? 
Або хочеться замовити суші, а говорити по телефону і вибирати улюблені страви на сайті немає можливості і часу? 

Саме для таких випадків, коли хочеться смачних суші-ролів, а говорити по телефону або не охота чи ні можливості ми розробили і впровадили чати з операторами кол центру і тепер ви можете задавати питання і отримувати відповіді від операторів кол центру котосуші, безпосередньо на нашому сайті або в додатку. 
Склад сету? 
Назва ролів? 
Навіть статус замовлення!
Всю цю інформацію можна дізнаватися через оператора Котосуші.

 

Як дізнатися статус замовлення?

Переходьте в будь-яку категорію меню або будь-яку сторінку сайту Кото Суші і натискайте на значок телефону. Далі справа за малим - вибирайте улюблений месенджер і задавайте питання безпосередньо нашому Суші оператору

 

Замовити суші сети і закуски через оператора в месенджер?

Так дійсно звучить злегка дивно і не звично, але сучасне життя диктує любителям замовити суші додому, прискорений ритм, та й багатьом в сучасному світі простіше написати або залишити голосове повідомлення і оформить замовлення скажімо в телеграм або в вайбер, ніж чекати на лінії або вибирати страви на сайті самостійно.

 

Чи можна оформити замовлення на суші через телеграм?

Так можна і це досить легко, все що вам потрібно це перейти на сайт Kotosushi.com.ua і вибрати зручний для вас месенджер. На жаль функція оплати замовлення суші таким способом ще не реалізована. Але ми впевнені, що найближчим часом, ви зможете замовляти улюблені суші і Боул прямо з телеграм або вайбер.

 

slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)