39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Історія імені «КОТО» ?

10.06.2020

У таких випадках ми почухавши редакційні лапки, сідаємо в зручне крісло, беремо келих теплого молочка і вимовивши, «нуштож слухайте», починаємо розповідь:

 

Почалося все 14 місяців тому, коли нам в офіс принесли кошеня, дрібного і нахабного настільки нахабного що першим що він зробив, оголосив що стіл директора тепер его?

Підсидів боса подумали ми і змирилися так і стали називати кошеня «БОС» ?

Дуже скоро ми зіткнулися з проблемою, так як наш директор злякано відкидав домашній сендвіч з за крику секретарки: «БОС НЕ жери ЦЕ».

Довелося нам лізти в гугл для пошуку нового імені, для боса, ну для того що кіт, який, не для Олександра Вікторовича звичайно

 

Ім'я Котей - прийшло до нас не відразу, нам допоміг гугл, який радісно повідомив нам, що Котей на Японському означає «ИМПЕРАТОР».

До речі саме тому найбільший наш сет носить названий «котей»

 

Але чому КОТО⁉️ Та все тому, що наш допитливий розум, який набравшись інформації з викіпедіі, якраз кипів над: коротким, ємким і теплою назвою для майбутньої доставки суші??

Ну і виявилося, що КОТО на японському, означає «РІЧ»

 

Ну а що ідея подумали ми! Адже кінцевою метою було зробити круту річ або «YOI KOTO» для наших клієнтів. Вийшло у нас добре чи ні, вирішувати тільки вам?❤️?

slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.
slide
Екзотичні роли у Дніпрі
10.03.2024
Якщо Філадельфія, Каліфорнія, Дракон та інші класичні роли вам вже надоїли і хочеться чогось новенького, то КОТО має для вас дещо особливе. Точніше цілу підбірку екзотичних, авторських ролів. Які ви знайдете лише у нас. (Так, ми не особливо скромні, зате роли круті робимо 🥰)
slide
Топові роли на думку наших клієнтів 🔥
22.02.2024
Значить зробили ми тут невелике опитування серед клієнтів, подивились на те, які суші найчастіше замовляють і що ж ото виходить? Зробили цілу підбірку! Тому прямо зараз радимо замовити та читати, поки очікуєте доставку. Бо там така пожежа несеться…