39:00
хвилин
Завантажуй наш застосунок
OLEUS - cоздание сайтов для бизнеса

Що буде, якщо покласти суші на ніч в холодільнік⁉️

10.06.2020

А взагалі - Суші це блюдо яке не просто бажано а ПОТРІБНО їсти свіжим, буквально з під ножа кухаря, тому ми до речі і доставляємо їх за 15 хвилин, а не маринуємо їх в машині кур'єра розвозять по 5 замовлень в маршруті.

 

Але насправді, суші просто втратять смак. і ось чому:

1️⃣ # Рис для # суші містить в собі певну заправку, вона на основі "ефірів", а вони на відміну бочків твоєї товстої подружки випаровуються відразу.

2️⃣ М'ясо риби, містить в собі багато жирів і білка, бла бла бла, це корисно - але в даному випадку, потримавши рол 3-4 години, риба на ньому просто зів'яне, стане тонкої і непоказною. а якщо до того ж вона була раніше замороженої то придбає "запах". свіжий лосось наприклад має дуже тонкий аромат, практично не відчутний. а ось якщо його заморозити матиме стійкий запах і присмак "Риби".

3️⃣ Всі інгредієнти, перемішуються в смаку, ароматі і консистенції і замість яскравих фарб в кожному шматочку, ти отримаєш - начинку обгорнуту рисом.

 

все просто❤️?

slide
Які види риби використовуються у суші?
23.04.2024
Різноманіття риби, що використовуються для ролів, робить їх унікальними та дозволяє відчути багатство смаків та текстур. В цій статті ми розглянемо найпопулярніші види риби, що використовуються для приготування ролів і суші, та їх особливості.
slide
Замовити доставку ролів та суші у Дніпрі
09.04.2024
Доступно, швидко, неймовірно смачно!
slide
Замовити суші та роли Дніпро
21.03.2024
Де ж замовити смачні суші? Однозначно в КОТО ☝🏻 Хвалитись особливо ми не любимо, але ось декілька фактів про нашу доставку суші, які ви повинні знати.